Unlock your Passion

Unlock your Passion

Unlock your Passion

Veel werknemers worstelen met de vraag “ik wil graag mijn passie volgen maar weet niet waarin?”. Er is een intrinsieke disconnect ontstaan, die uiteindelijk niets heeft te maken met de baan of de relatie werkgever-werknemer, maar alles met de prille bewustwording van de gevolgen het niet volgen van je passie.

Dankzij Unlock your Passion wordt de doelgroep zich bewust van de groeiende drang naar de ultieme zelf-expressie van wie ze is. Niet door het gesproken of geschreven woord, maar juist door actie en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid.

In Unlock Your Passion ontdekt de deelnemer op intrinsiek niveau wat hij echt wilt. Niets met vage dromen, luchtkastelen of paradijs eilanden in de pacific, maar concrete actie om het eigen persoonlijke domein op te eisen.

Unlock your Passion helpt werknemers om een buitengewoon mooi leven, een remarkable life, vol passie te beginnen.

Neem contact op met info@theperfectescape.nl voor meer informatie of een offerte.


Testimonials:

Ik wil je heel erg bedanken voor de fantastische cursus die je hebt gegeven. Je beeldende manier van presenteren is heel krachtig! Misschien ben jij ook een beelddenker?

Ik vind het fantastisch dat je mensen helpt om hun eigen ik te hervinden, waardoor ze gelukkiger door het leven gaan.

Sharpens focus & stimulates creative adrenaline. Thx and Keep on motivating !

Gave en inspirerende workshop! Voor mij triggerde oa: situatie/omgeving bepaalt wie je bent/wat je doet. Bedankt!

In één woord fantastisch!! Erg inspirerend om te luisteren en leren van iemand die dit hele proces al doorgeworsteld is en dat wil delen met andere ‘worstelenden’.

Mooie, indringende vragen. Fijn om het ook vanuit een ander perspectief te benaderen, dat maakt sommige dingen een stuk makkelijker te omschrijven!


Geplaatst

in

door

Tags: