Hoe werkt het

Hoe werkt pre-mobiliteit? Hoe kun je pre mobiliteit realiseren in je organisatie? Is premobiliteit effectief bij reorganisaties?

The Perfect Escape biedt oplossingen voor pre-mobiliteit.

hoe werkt pre-mobiliteit?

Werkgevers kunnen nu beter arbeidsmobiliteit begeleiden in plaats van veroorzaken. De lengte van vast dienstverband wordt steeds korter. In tegenstelling tot vroeger is het nu helemaal niet meer vanzelfsprekend dat je een baan hebt voor het leven. Veel sneller verandert men van baan. Werknemers zijn op zoek naar eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfontplooiing.

Premobiliteit – het keyword voor de toekomst

In de huidige economische tijd is het van belang te anticiperen op de performance van de organisatie. Premobiliteit zorgt dat uw organisatie flexibel kan omgaan met de turbulenties in de conjuctuur. Dit gebeurt op een sociaal acceptabele manier.

Pre-mobiliteit – de Business case

In de eerste plaats levert pre-mobiliteit een kostenbesparing op. Een eenvoudige calculatie laat al snel een terugbetaling op de investering zien. Echter, de grootste added-value van de pre-mobiliteit zit vooral in de besparing op indirecte en verborgen kosten. Dit laat zich niet zo eenvoudig berekenen, maar een opsomming van potentie tot kostenreductie zal afdoende zijn om een idee te vormen van de grootte. Administratieve kosten, management tijd, juridische kosten, de kost van ongemotiveerd personeel, sabotage, publiek image, continuiteit, etc.

Methodiek van premobiliteit

The Perfect Escape is een unieke methode die pre-mobiliteit realiseert in bedrijven. In het white paper kunt nu meer informatie en achtergrond vinden over de theoretische en academische ondersteuning van premobiliteit.

Opdrachtgever

Deelnemers

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *