Team

Bertil Schaart - The Perfect EscapeBertil Schaart (1975), oprichter van NeemOntslag.nl en grondlegger van The Perfect Escape. Heeft een Masters van de TU Delft en een MBA van INSEAD. Gewerkt bij internationale multinationals als project- en program manager. Na een succesvolle, maar onbevredigende carrière besloot hij een radicale ommezwaai te maken en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen geluk. Zijn ontslag was het startpunt van een nieuw succesvol leven. Inspireert en motiveert als trainer, publiek spreker en lifestyle business consultant. Zijn persoonlijk verhaal is hier te lezen.
 
 
 

Evert Jan van HasseltEvert Jan van Hasselt (1965), oprichter van Dolfijn Design Lab en Dolfijn Cocreators. Na een opleiding Informatica aan de Universiteit Twente en een carrière in de automatisering besloot hij in 2010 het roer radicaal om te gooien. Ervan overtuigd dat de crisis alleen bezworen kan worden als we op een andere manier gaan werken, begeleidt hij bedrijven en individuen bij business en persoonlijke vernieuwing. Met zijn Businessmodel van de 21ste eeuw maakt hij – onder andere bij de ABN-AMRO denktank Next Generation Bank – grote indruk.
 
 
 

Irene van der BorIrene van der Bor (1961), partner, drie kinderen, is een allround en zeer ervaren HR-professional, gecerticifeerd trainer/coach en NLP Master. Heeft meer dan 25 jaar ervaring bij grote Nederlandse Multinational (KPN) als adviseur, MT-lid, leidinggevende, ontwikkelaar, verandermanager en trainer/coach. Heeft inzicht in essentiële HR en bedrijfsprocessen en ruime ervaring met reorganisaties en mobiliteit, herstructureringstrajecten en performancemanagement. Is expert op gebied van drijfveren, de stuwende kracht achter gedrag. Is sinds 2011 zelfstandig ondernemer.
 
 
 
Ellard GroenewegenEllard Groenewegen (1962), veelzijdig professional met management- en consultancy-ervaring bij bedrijven in uiteenlopende branches. Na zijn loopbaan bij KPN is hij in 2006 gestart als zelfstandig ondernemer op het gebied van IT-management en Enterprise Content Management. Heeft functies vervult als manager, projectmanager en consultant. Begeleidt ondernemingen bij het uitwerken van business cases en het voorbereiden van besluitvorming. Doorgrondt snel organisaties met bijbehorende bedrijfsprocessen en vertaalt problemen naar werkbare oplossingen.

 
 
 
The Perfect Escape heeft tevens een Raad van Adviseurs, Ambassadeurs en Alumni.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *