Premobiliteit Consultancy

Premobiliteit consultancy

Om blijvende premobiliteit en mobiliteit te creƫren is een cultuuromslag essentieel. The Perfect Escape is een premobiliteit consultancy. Wij geven advies aan bedrijven om tijdig in te spelen op grootschalige veranderingen in de structuur. Pre-mobiliteit is essentieel in tijden van lage economische conjunctuur.
Drie kernwaarden staan bij ons advies voor bedrijven centraal:

  • Credibiliteit

Bij premobiliteit is de geloofwaardigheid in de support van het bedrijf de drijvende factor. Pogingen tot windowdressing, loophole exploitation en short-cuts kunnen blijvende schade aanrichten.

  • Transparantie

Door de werknemer te stimuleren een nieuwe toekomst te plannen en daarover te communiceren richting werkgever, zal ook de werkgever transparant moeten zijn over de nieuwe toekomst richting werknemer.

  • Cooperatie

Door het (opnieuw) realiseren van mutual trust, kunnen werkgever en werknemer pro-actief en productief samenwerken naar een nieuwe toekomst.

The Perfect Escape helpt organisaties om deze cultuuromslag te maken in de premobiliteitsfase. Ook in de postmobiliteitsfase helpt The Perfect Escape organisaties om tot een duurzaam mobiliteitsbeleid te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *